02 september 2010

Det är lätt att sannspå sig själv

Kommer ni ihåg i våras? Ett antal olika sossar varnade för att den här valrörelsen antagligen skulle bli en av de smutsigare hittills. Det är förståeligt att man gick ut och såg detta som en oroande utveckling. Det vore mycket trevligare att fokusera på de politiska sakförslagen än den senaste innovationen i form av pajkastning!

Det är just det som gör mig så beklämd - för visst har det varit en av de smutsigare valrörelserna hittills! Problemet är bara att många av de personangrepp som gjorts och andra låga kampanjmetoder som använts har gjorts av - ja, just det - en sosse, sossarna som organisation, eller det sossarna närstående fackförbundet LO. Inte konstigt att sossarna spådde rätt i våras - de måste för fullt hållit på med att planera sina attacker av negative campaigning!

Själv betackar jag mig och pratar hellre om den politik jag och Centerpartiet vill se. Just av den anledningen har ni inte fått läsa något om Toblerone här, inte heller märkesväskor, flyg till Finland eller exkommunister med döttrar (tillika partimedlemmar) i friskola. Förutom föregående mening kommer ni inte heller få göra det i fortsättningen!

Läs även: Markus, Per, Albin, Mikael, Anders, Johan, Niklas, Johan, Fredrik, EdvinMary.

Inga kommentarer: