10 september 2010

Det är bra att ändra sig!

Tänk vad bra det är att tänka om ibland. Får man en dålig idé, så ska den faktiskt skrotas. Synd bara om man basunerat ut den som en viktig valfråga. Då kan man alltid försöka med en slamkrypare - ändra sig, men inte berätta för media.

Precis så gör sossarna. De har tydligen, tack och lov, kommit på att idén om jämställdhetsplaner för alla arbetsgivare (även för de som bara anställer sig själva) nog är lite väl krångligt, och i sitt numera något redigerade valmanifest istället satt en nedre gräns på tio anställda. Synd bara för deras företrädare som högt och ljudligt i media sagt att det är jätteviktigt att alla arbetsgivare faktiskt har sådana planer. Och synd att man inte berättar vilka andra jätteviktiga krav som man ska tumma på...

Läs även: Albin, Anders, Christian

2 kommentarer:

ConnyT sa...

Du menar om man t.ex. kommer på en jätte dålig idé som öppenhetsmanifestet i Centern. Då är det ju bra att man ändrar sig sedan och diskret ser till att det försvinner från webbplatsen och låtsas som att det plötsligt är en icke-fråga.

Jag förstår precis hur du menar... ;)

Magnus Persson sa...

Nä, missförstå mig rätt.

Vad gäller saker som försvinner från Centerpartiets hemsida, så är inte Öppenhetsmanifestet ensamt. Vår klimatkampanj för två år sedan är också spårlöst försvunnen. Kort sagt är nog Centerpartiet (och i princip även alla andra partier) mycket dåliga på att bedriva seriösa webbsidor, utan tenderar att ha mycket dåliga webbarkiv (läs: inga).