14 juli 2008

Folkpartister tar rygg på Centeruppropet.se

Man började nästan undra om debatten i övriga borgerliga partier tystats med flit, det har varit väldigt tyst överallt utom i mitt eget parti. Men idag syntes arbetet inom Folkpartiet även utåt, och utan tvekan är det tunga namn som är inblandade. Tre fd partiledare och fyra riksdagsledamöter. Konstigt nog var det två av de senare som såvida de inte var utkvittade röstade för lagen när omröstningen var...

PS: I matchen mellan Europadomstolen och Alliansregeringen hoppas jag att de tidigare vinner - på walk-over. Med andra ord att regeringen inser vad de gett sig in på och omvärderar beslutet innan de riskerar att få en dom som tvingar dem att göra det...

2 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Som jag förstod det så var det en av "varje sort" i (fp)-gruppen:

1 röstade nej
1 avstod
1 var utkvittad
1 röstade ja

För övrigt tycker jag att det är kul att du tror på oss i CenterUppropet.se så mycket. Att tidigare partiledare i folkpartister skulle "ta rygg" på oss är osannolikt, men eftersom de inte har hört av sig tidigare så får vi väl anta att så är fallet. :)

Mitt senaste inlägg:
FRA-lagen skapar skratt

Magnus Persson sa...

Jag tänkte nog mest att de rent kronologiskt är efter oss, och bara det faktum att det varit en debatt har gjort det enklare för dem att öppna munnen.

Och så tänkte jag förstås att uppropet kan behöva lite gratisreklam. Man måste tänka som en kvällstidningsjournalist och överdriva allting om man ska få sina blogginlägg lästa av många! :-)