22 juli 2008

Sommarlov

Nu packar jag ihop datorn för tre veckors semester. Även om jag bloggar på fritiden kommer bloggen med flit försakas under kommande veckor, möjligtvis kommer något enstaka inlägg om abstinensen blir alltför svår.

Planerna är inte direkt storartiga - jag kommer att tillbringa kommande vecka i Stockholm. Mamma, min bror Henrik, min syster Lovisa och hennes son Lucas kommer med tåget om en timme så jag ska möta dem. Tillsammans ska vi passa på att se alla måsten i kungliga huvudstaden. På torsdag och fredag gör vi en rockad, Lovisa flyger hem och pappa kommer upp istället (som vanligt försöker han använda halva semestern till att få saker gjorda i sista stund...).

Själv stannar jag några dagar efter att de åkt tillbaka nästa tisdag och sen åker jag en vecka hemhem till Laholm och västkusten. Det enda jag egentligen har inplanerat är samvaro med vår familjs vänner från Chemnitz i Tyskland som passar på att besöka oss under sin semester. Det ska bara bli skönt att inte ha så mycket inplanerat som man brukar, att träffa familj och vänner och mest ta det lugnt. För en gångs skull kanske kunna sätta sig och läsa en del...

1 kommentar:

Ida Karlsson sa...

Trevligt att upptäcka att någon faktiskt läser ens blogg ;) Tyvärr skulle killen med ett annat tåg så satt han och skrattade åt oss med sin kompis medan vi kämpade på.

Ha en bra semester!