10 juli 2008

När fan blir gammal blir han religlös?

Man skulle ju tro att Anders Borg, moderat och nationalekonom, skulle vara en av de personer som varit finansministrar i Sverige som hårdast driver skattesänkningar och regelförenklingar. Det visar sig, kanske något oväntat, att så inte är fallet. De nya moderaterna utklassas milsvitt i de grenarna av de gamla Socialdemokraterna. En klockren liberal argumentation från före detta socialdemokratiske finansministern Kjell-Olof Feldt. Det är synd att inte Kjell-Olof har kvar sitt inflytande i partiet, annars hade Socialdemokraterna kunnat anklaga Moderaterna för att driva extrem vänsterpolitik...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det handlar jo om politik, M vill jo hålla sin plats i regeringen efter nästa val och eftersom svenskar är så korkade att de bli helt förbannade när skatten sänks måste allt sånt görast i lugn, annars kommer S bara med löften om att de skall höja alla skatter och vinner nästa val.

Markus "LAKE" Berglund sa...

"Kjell-Ove"? Försöker du driva med honom på en nivå som ligger långt utanför min fattningsförmåga, eller har du bara skrivit fel (två gånger)?

För du syftar väl på "Kjell-Olof Feldt"?

Magnus Persson sa...

Skyller alla dumheter i texten på Tryckfels-Nisse! Dubbelnamn är svårt *skäms, och rättar*