01 mars 2007

Nomineringar till CUF:s förbundsstyrelse

Fredrick Federley avgår som ordförande för CUF. Magnus Andersson och Marie Wickberg är huvudkandidaterna till posten.

Det finns flera andra kandidater till FS, hallänningarna är Josefine Isaksson som förra året satt tillsammans med mig i Politiska Sektionen, samt Per Johansson, som under våren slutar som ombudsman för CUF i Halland. Här kan du läsa mer om övriga kandiderande.

Uppdatering 070303: igår meddelades att även Johan Pettersson kandiderar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Appropå LIX - så handlar inte om att jag behöver LÄRA mig. Jag tycker helt enkelt om att skriva små prickar på rad & har så alltid gjort ... ;-) Men om jag har 10 ... på en text bestående av ca 600 ord så tycker jag inte det är så värstans märkligt. Tycker du? Flertalet av de inlägg jag testade med hade dessutom bara 1-2 ... inlagt.

Magnus Persson sa...

(eftersom det här är offtopic: diskussionens början)

Jo, du får skriva som du vill, men om du skriver på det sätt du gör ska du nog undvika att klaga över vilket LIX-index som dina inlägg får.

Eftersom större delen av LIX-indexet består av genomsnittslängden på meningarna, delat med 10, och dina inlägg oftast verkar vara ungefär en enda lång mening (jag tror knappast ellipsis räknas som meningsslut i verktygen - för det är det inte som du använder det), så sätter det själva undre gränsen för LIX-värde till 60 (förutsatt de 600 ord du själv nämner). Skriver man 600 ord långa meningar ska man nog inte vara så förvånad om texten anses svårläst...