20 maj 2007

Stämman går mot sitt slut

Stämmoförhandlingarna går nu mot sitt slut. I förmiddags, precis innan lunch, det vill säga verkligen i elfte timmen, behandlades de sista skrivningarna i sakpolitiska programmet. Trots allt verkar det som om alla politiska områden har hunnit få en någorlunda ordentlig behandling.

Själv har jag efter två och en halv dag som ombud satt mig på åhörarplats (första dagen satt jag också på avbytarbänk eftersom vi är betydligt fler hallänningar än vad vi har ombudsplatser). Anledningen är dels att släppa in de yngre ombuden, dels att jag kommer att lämna stämman i förtid - annars skulle jag inte hinna med sista bussen till Stockholm.

Under dagens lunch togs dessutom det första uppstartsmötet med CUF-akademin, och vi är nu, hittills, 13 personer inklusive mig som kommer att föra en djupare ideologisk diskussion inom förbundet än hittills.

Kommande vecka kommer radikalt bryta mot den orgie av blogginlägg som jag skrivit de senaste dagarna för att rapportera från stämman. Jag är tvungen att återgå till mitt vanliga liv på institutionen på KTH och forskningsstressen istället för voteringsstressen.

2 kommentarer:

Anders Dahlberg sa...

Tjenare!

Får tacka för en trevlig stämma! Känndes riktigt riktigt bra!!
Jag letar hyreslägenhet i Fbg gärna i stan men får se vad som finns...

Magnus Persson sa...

Tack detsamma, bägge två! Lycka till med kommande CUF-arbete. :)