15 juni 2010

Kandiderar till revisorssuppleant för bostadsrättsföreningen

Man kan ibland fundera på om man borde engagera sig i allt. De som är föreningsmänniskor tenderar ju att vara engagerade i allt, och de som inte är det i ingenting alls. Själv är jag förutom i politiken redan aktiv i studentvärlden. Hur som helst har jag nu tackat ja till att ställa upp som revisorssuppleant i bostadsrättsföreningen Hagalunden där jag bor, en av Solnas största. Eftersom bostadsrättsföreningen är alldeles nybildad känns det som om det är viktigt att det finns personer med mycket föreningsvana och ekonomikunskaper som kan finnas med på sådana poster. Även en till stora delar ny styrelse är föreslagen - jag önskar de som är föreslagna lycka till och hoppas mig se ett lyckat kommande verksamhetsår.

2 kommentarer:

Göran Johansson sa...

Centerpartister borde synas mycket mer i föreningsammanhang. Framför allt sossarna förstår att ta tillvara den möjligheten. Den hegemoni som de tidigare hade i politiken (och förvaltningen) har de i betydande utsträckning behållit i föreningslivet.
Göran Johansson

Magnus Persson sa...

Vi är faktiskt ganska föreningsaktiva runt om i landet. Fast det är klart, det är mycket "landsbygdsföreningar" som är mest representerade, där var oftast inte sossarna så framstående. Vi får göra vårt bästa (och också se till att fler som inte är politiskt engagerade också kommer med i föreningar).