13 december 2007

Nätkontakt i nya lägenheten

Så låg då ett brev med användaruppgifter från Bredbandsbolaget på hallmattan när man kom hem. Görtrevligt! Visserligen har jag fuskat lite och kommit åt internet via någon grannes trådlösa nätverk, men det var långt bort för att bara duga åt att kolla annat än e-posten från jobbdatorn.

Hur som helst, än så länge är min nya trea alldeles kal. Det blir lätt så när man ställer in möbler från ett korridorsrum på 16 kvm i en fyra gånger större lägenhet. Efter nyår kommer mina föräldrar upp med bilen och drar med sig ett gäng grejer som blivit kvarlämnade på västkusten; tanken är att vi då ska passa på att även göra en shoppingtur till Ikea. :-) Mycket grejer lär det bli.

Skönt är också att jag idag klarat av den sista undervisningen i KY-kursen för den här rundan. Det tar verkligen på orken att köra föreläsningar och labbar fem timmar om dagen - och resten av tiden behövs för att se till att allt är ordentligt förberett, samtidigt som man är engagerad i andra kurser också. Jag har inte direkt saknat internetanslutningen som jag inte haft under veckan...

Hur som helst, jag kommer att återkomma med fler blogginlägg under helgen mellan julklappsinköpen.

För övrigt ska jag även se till att flytta min kartnål på Bloggkartan.se. Numera bor jag ju i Hagalund. I januari någon gång lär jag ha flyttat in helt färdigt och fått ordning på allting (lådor, möbler och kassar står fortfarande där jag och min jobbarkompis Lei ställde dem när vi bar upp möblerna i lördags, det är också något jag ska få ordning på). När allt väl är ordnat är det tänkt att det blir inflyttningsfest; jag kommer att ge besked här när jag vet när det blir.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åååå, vad härligt att flytta till ett slott (näsintill) :-)